Blanke ark

Jeg føler meg så lykkelig.
Skolen har begynt, vennene er tilbake fra ferie og det kommer endelig litt mer struktur i hverdagen. Hele sommerferien har vært en blanding av kjedsomhet, lange netter og mye tull med venner. Jeg har fått stygge blikk etter jeg har nevnt dette til noen, men jeg har faktisk gledet meg til å begynne skolen. Ungdomsskolen var mas og jeg følte meg som en ert i bløtkaka. Endelig videregående. Jeg er blitt voksen. Til de grader i hvert fall.

Vi begynte på torsdagen, noe som er veldig merkelig med tanke på at de fleste andre jeg kjenner begynner på mandagen.
Jeg følte meg så alene. Det var som om alle de andre kjente hverandre, og jeg vandret rundt som en loner. Forsto jo fort; da vi hadde kommet inn i klasserommet, at det var få som kjente hverandre... Ingen sa et ord. Da lærerene spurte om noe så var alle helt stille.
Det var egentlig den første dagen min på videregående. Stillhet og ikke så mye mer.
Den andre dagen var mye bedre. Da fikk vi hilst litt mer på hverandre og snakket sammen. Vi hadde noen "bli kjent"-leker, og fikk se litt mer av skolen.
Gleder meg utrolig mye til i morgen, siden vi skal begynne mer på alvor. Kall meg rar, men jeg elsker skolen.

Jeg valgte en skole som jeg visste ikke så mange andre kom til å velge. Med innspill av hvilke skoler som hadde den linjen jeg ønsket å gå selvfølgelig..
Uansett, grunnen til at jeg gjorde det, var at jeg ønsket å starte litt på nytt. Siden det ikke er så utrolig mange jeg kjenner som går der, blir jeg sett på som en helt annen person enn jeg ble sett på som på ungdomsskolen. Jeg var ikke akkurat den mest populære jenta på skolen. Jeg tror mye av det var på grunn av at jeg skulka mye. Tenk å skulke allerede før man blir mobba.. Jeg ble ikke mobba da. Jeg var bare ikke så glad i skolen, selvom jeg egentlig er det.

Jeg håper dette året blir så bra som jeg har håpet på at det skal bli. Har gledet meg til videregående i rundt 2-3 år. For nå så får jeg på en måte gjøre litt av det jeg syntes er interessant på skolen. Ikke bare algebra, historie og norsk...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

17, Oslo

En nettdagbok. Jeg skriver om det som plager meg, og om det som gjør meg lykkelig. Mye om venner, kjærlighet og andre ting som hender i min hverdag. Jeg vil helst være anonym :)


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits