.................

Jeg møtte en dude igår, som jeg ikke har sett på en hel evighet..  Det fikk meg til å glemme at hjertet mitt var fullstendig knust. Jeg hadde det kjempehyggelig, eneste som irriterte meg var at jeg syntes han var pen.. og av og til kilte det forbrytersk i magen min. Som om jeg hadde falt for han allerede. Jeg vil ikke like han.. jeg vil at eksen min skal komme tilbake og si at han angret på alt og at han ville ta meg tilbake og at han var super romantisk og kysset meg til døde.
Det kom jeg på når faren min var så hyggelig å minte meg på at jeg egentlig savner han og at verden min er snudd opp ned. Jeg har mistet min aller bestevenn..
Jeg tror det er første gang jeg har hatt kjærlighetssorg .. sånn på ordentlig.. Hvis jeg ser noe som minner meg om han.. begynner tårene og renne.. heldigvis klarer jeg alltid å holde dem tilbake..
I går så jeg en jeep. Faren hans har Jeep. Jeg så en sykkel, han elsker å sykle. Jeg holder på å knekke sammen. Jeg var på butikken.. Jeg så det han liker å spise. Hjertet mitt brister.
Det holder på sånn hele tiden. Hvorfor kan jeg ikke bare godta at han ikke vil ha meg mer. Og bare.. gå videre. forelske meg i en ny gutt. hjertet mitt blir knust på nytt. Jeg finner en ny gutt.. Slik vil det gå til jeg dør.
det er vel det jeg er redd for. At ingen vil holde på meg foralltid. Det er aldri som i filmene. Jeg kommer til å være lykkelig en stund, for at så jeg enten forelsker meg i noen andre og vil forlate han/henne eller at han/henne ikke elsker meg mer. Pga det jeg har gjort.
Akkurat nå ønsker jeg ikke så veldig for å leve. Hvis det hadde kommet en gal morder inn, så ville jeg bedd på mine knær for at han hadde drept meg med det samme.. Uten å nøle.
Av og til så spretter jeg bare opp av sofaen og innser at det aldri vil bli det samme. Han kommer aldri til å ville ha meg tilbake.. uansett hvor mye jeg prøver. Jeg er så ullykkelig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

16, Oslo

En nettdagbok. Jeg skriver om det som plager meg, og om det som gjør meg lykkelig. Mye om venner, kjærlighet og andre ting som hender i min hverdag. Jeg vil helst være anonym :)


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits