Stakkars fugl

I dag når jeg kom hjem fra skolen, så skulle mamma dra inn til storsenteret, og vi luftet med døren åpen. Jeg bare satt og koset meg med pcen og sånt. Plutselig hørte jeg en lyd ute ved inngangsdøren, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Jeg hørte sånn krafse lyd mange ganger. Men jeg tenkte det var naboene oppe som holdt på med ett eller annet.
Senere skulle jeg på do, også tittet jeg inn på soverommet til mamma, og oppå dyna hennes satt det en FUGL! Jeg ble litt forbauset, og etterhvert slo det meg, hvordan i huleste skal jeg få den ut?
Jeg prøvde å gi den solsikkefrø, men den var alt for liveredd for å komme bort til meg. Deretter tok jeg på meg votter og stor genser(slik at det ikke gjør vondt hvis den skulle bite), og prøvde å fange den. Det ente med at den fløy ut på kjøkkenet, også tok jeg ett håndkle over den og bærte den ut i hagen. Da jeg tok av håndkledet så bare satt fuglen der. Jeg tror kanskje at den var veldig redd og ikke helt skjønte hva som skjedde. Så fløy den alt den hadde sin vei.
Stakkars mamma har fuglebæsj i hele senga si da..

Og etterpå skulle jeg ringe typen min. Han virket sånn kjempeglad. Det er han alltid når han sykler. Han sa at han var med noen venner, også sa han "var det noe spessielt eller?". Den setningen HATER jeg. Jeg føler meg så uvelkommen. Jeg hadde jo bare lyst til å fortelle om fuglen. Deretter tenkte jeg at jeg plagde han og at historien min var tåpelig. Han hadde jo sikkert mye mer lyst til å sykle enn å snakke med meg. Så jeg sa hadet og la på.
Blir så lei meg etterpå, vet ikke helt hvorfor. Jeg bare føler at han aldri har tid til meg. På lørdag reiser han, og da får jeg nesten ikke snakka med han. Tiden før han reiser bruker han jo selvfølgelig på å sykle, istedet for å si hadet til meg. Det virker ikke som om han har lyst til å snakke med meg i det hele tatt. Tror at jeg bare skal finne noen skikkelig gode venner eller en fin hobby. Slik at jeg slipper å kaste bort tiden min med å vente på han til kl. 22 om kvelden.

Vi hadde nest siste skoledag da, det var deilig. Jeg vet ikke helt, men jeg tror ikke at jeg har noen gode venner i klassen. Mine to bestevenner er litt.. Ikke helt bestevenner for å si det slik. Hu ene var borte i dag, siden hu er syk, det er greit nok. Men hu spør aldri om vi skal finne på noe. Hva slags bestevenninne er det? Men jeg liker henne veldig godt fordet om, siden vi har god kjemi, og snakker veldig godt sammen. Den andre venninna mi har en annen bestevenninne, som er liksom skikkelig bffe. De henger bare sammen hele tiden, og bestevenninna hennes liker meg absolutt ikke. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har ALDRI gjort henne noe.Men det er vel sånn noen ganger, at folk bare ikke liker deg. Men det at de henger sammen gjør at jeg blir 5 hjul på vogna, spessielt når bestevenninna mi er borte fra skolen.
Jeg trives absoulutt ikke der.
En i den andre klassen har jeg fått litt bedre kontakt med i dag da. Jeg satt meg vedsiden av henne på bussen, så vi bare begynte å snakke sammen. Jeg missunner henne at hun klarer å bare snakke ut i fra det blå. Jeg syntes det er veldig vansklig å snakke med folk jeg ikke er så veldig godt kjent med. Hva skal jeg snakke om liksom? Derfor syntes folk veldig ofte at jeg er kjedelig i starten ( eller kanskje hele tiden) siden jeg er så stille. Men jeg mykner alltid opp etter noen timer. Når jeg er sikker på hva personen reagerer på og ikke reagerer på.
Vi kom frem til en konklusjon ihvertfall da, siden hun ikke skal noe, og hennes bestevenner skal reise bort, og jeg ikke skal noe. I sommerferien altså. Så hvorfor kan vi ikke henge sammen. Da slipper vi å kjede oss hver for oss. Jeg syntes det var genialt.

Så i sommerferien tror jeg det blir digg. Vet at jeg kommer til å henge med mine to aller bestevenninner og en annen bestevenninne håper jeg på å få sett noen ganger og. Det blir kjempegøy.

En bestevenninne av meg som bor kun 2 minutter unna huset til faren min har bestemt at vi skal nattbade i morgen. Jeg gleder meg forferdelig mye. Hu er kjempekul å være med. Vi finner på så mye kødd.
Hu har invitert en kompis av oss til å være med, men jeg vet ikke helt om jeg har så lyst at han skal være med oss.  Tror det blir veldig kleint. Siden han er gutt. Eller kanskje det hadde blitt fett om han ble med. IDK.

Gleder meg uansett veldig til i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

15, Oslo


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits