-.-

Jeg er skikkelig deprimert nå. Jeg tror det er på grunn av kjæresten min. Det er kanskje veldig rart, siden han er kjæresten min da..
Han er nesten aldri pålogget mer, og bor ett stykke unna meg. Vi sees ca 2 ganger i månden.
Han er jo veldig glad i meg, og vil gjerne snakke med meg, men så fort sola skinner, er han ute hele dagen. Mens jeg sitter å venter på at han skal logge på, hele dagen. Når jeg bor hos moren min, er jeg bare inne og sitter på dataen. Siden jeg ikke har noen skikkelig gode venner her. Ihvertfall ingen som bryr seg noe spess om meg. Eller jeg vil kanskje kalle dem mer, bekjente som treffes en gang i blandt. Fuck dem.
Uansett og da bare venter jeg på han hele dagen. Og jeg tørr ikke å ringe heller, siden jeg er redd han skal syntes jeg er gledesdreper og plager han osv..
Skulle bare ønske at han bodde nærmere.. Slik at jeg kunne sett ham hver eneste dag. Slik som de fleste andrekjærestepar.
Også vil han nesten aldri finne på noe med meg, av og til så føler jeg bare at han.. ikke vil ha meg.
Itillegg så får jeg nesten ikke sett han i hele sommerferien, han kommer til å dra til USA. kommer til å se han en eller to jævla ganger før sommeren er slutt.
Også blir han skikkelig opptatt igjen -.-

Skulle ønske jeg hadde flere gode venner. EKTE venner, som trenger deg hele tiden, ikke bare når det er for deres egen fordel. Jævla tapere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

15, Oslo


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits