Da dro jeg til bestevenn da

Nå venter jeg på bussen til bestevenninna mi. Det er forferdelig kjedelig å vente på bussen. Eller å vente i det hele tatt. Sånn egentlig.
I det siste har jeg følt meg utrolig stygg i trynet men samtidig så føler jeg at jeg har mer energi, og har lyst til å henge med venner. Ha ett liv.

På skolen var det dritkjedelig. Jeg tegnet da, en mann. Eller en gutt da. Alle som så tegningen bare "å hærregud hvordan klarer du det?", ærlig så blir jeg litt irritert av det. Det er ikke SÅ vansklig å tegne. Men jeg nyter det fordet om, siden å tegne er det eneste jeg er ordentlig flink til. Ingen andre i hele verden har akkurat min tegnestil. Det er ingenting annet jeg er mer stolt av enn det.

Det er deilig å tenke på at det snart er skoleslutt og sommerferie. Ingen lekser, ingen tøffe morgninger. Bare sommerferie. Is. Bading. Venner.
Jeg har bare lyst til å slappe av og være med alle vennene mine. Kanskje møte familie som jeg ikke ser så ofte og. Vi kan finne på masse kødd og ha det gøy. Uten å tenke på tentamner, lekser eller å måtte komme hjem tidlig siden det var skole dagen etter. Å så deilig.. Jeg gleder meg kjempemye!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

15, Oslo


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits