En kjedelig dag.

I dag gadd jeg ikke skolen, jeg bare orket ikke å gå. Så jeg ble hjemme. Spiste is, kjedet meg, chattet på chatroulette.
Jeg føler meg virkelig ikke bra i dag.. sånn psykisk. Det er altfor mange tanker i hodet mitt, og jeg føler meg rett og slett stygg. Jeg tror det er mye pga eksemen, men også fordi at alle andre ser mye bedre ut enn meg til vanlig. De kan ha sminke på hver dag, den ligger perfekt. Håret ser bra ut, de er tynne. Det irriterer meg, hvorfor kunne ikke jeg fått være sånn jeg og..Jeg
Jeg har spist 100 is i dag.. minst.. Jeg prøver egentlig å slanke meg, bli tynn; perfekt. Men det gikk bare ikke i dag. Prøvde å trene etterpå, men hadde bare ikke styrke i kroppen til det, så jeg tøyde bare ut. Følte meg jo litt bedre etter det, men uansett har jeg det ikke bra i huden min.

En av bestevenninnene mine mener tydeligvis ikke at vi er bestevenninner. Jeg ble faktisk litt såret. Det får gå greit. Begynte å tenke på det, også fant jeg ut at jeg egentlig ikke har noen ekte venner lengre. De bare kommer til meg hvis de trenger noe, en venn når ingen andre har tid, en å snakke med når ingen andre gidder å høre på en. Jeg føler meg som ett kjøleskap, folk kommer aldri for å bare hilse på, bare når de virkelig trenger noe. Det er kanskje min egen feil og. Jeg har ikke akkurat vært sosial i det siste, og siden jeg begynte på skolen igjen, så er jeg bare.. den jenta som bare er der. Du kan spørre henne når du virkelig trenger noen å snakke med.
Uansett, snakket jeg med en annen venninne, og spurte om hu ville finne på noe en gang, så ble det litt sånn "men, jeg kan ikke da og da og da" så jeg sa at hu fikk bare se når hun hadde tid og si ifra. Hun kommer aldri til å ha tid. Spessielt ikke til meg.
Jeg føler meg så ensom nå.

Det er så rart, jeg vil bare være en som alle syntes er morsom å være med. Møte nye venner. Ha et nogenlunde perfekt liv. Perfekt hud.
Jeg er bare ikke skapt for det. Jeg er skapt for å være den vennen som alle kommer til hvis ingen av de 200 andre har tid.

Thats life.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hmjo

hmjo

15, Oslo


Shoutbox

Kategorier

Arkiv

hits